Twee verdiepingen, drie kamers of uitzicht op je eigen woonkamer?

In Blue huur je een woning die past bij jou. Door variatie in grootte, indeling en aantal verdiepingen ontstaan er 15 verschillende woningtypes. Wil je graag meerdere verdiepingen? Kies dan voor een maisonnette met twee woonlagen of een vide, waar een een extra halve bovenverdieping hebt met uitzicht op je benedenverdieping. Maar ook voor woonplezier op 1 woonlaag heb je nog genoeg te kiezen in Blue. Er zijn overzichtelijke tweekamerappartementen te huur, flexibele driekamerappartementen en ook extra ruime vierkamerappartementen van maar liefst 125 m². In alle gevallen geniet je van een moderne open Bribus keuken met Siemens inbouwapparatuur, een mooi afgewerkte badkamer en een apart toilet. Wil je graag een overzicht met alle huurprijzen? Download hieronder de prijslijst.

Download de prijslijst van huren in Blue

 

Appartementen in Blue

Overzichtelijk wonen

Heb je genoeg aan 1 slaapkamer en woon je graag overzichtelijk? Dan is een tweekamerappartement perfect voor jou. Je kunt kiezen tussen 65 m² of 80 m². Je appartement heeft een ruimtelijke woonkamer met een slim geplaatste open hoekkeuken. De keuken heeft met witte kasten, zwart kwartscomposiet werkblad en mooi geïntegreerde apparatuur. Hier geniet je van de nodige uurtjes kokkerellen met de modernste apparatuur. En als je dan aan het nagenieten bent van je culinaire succes, doet je volledige geïntegreerde vaatwasser de rest. Zodat jij meer tijd hebt voor leuke dingen. Nog even een verfrissende douche in de badkamer met (dubbele) wasbak, en dan ben jij klaar om Delft te ontdekken. Of voor een drankje op je balkon van 7 m². Hiernaast zie je een voorbeeldplattegrond van een tweekamerappartement van 65 m².

Flexibiliteit met 3 kamers

In een driekamerappartement woon je op 80 m² of 94 m² en hebt daarbij een eigen buitenruimte van 7 m². De badkamer biedt je een verfrissende douche, en de luxe van een dubbele wasbak. Praktisch als je gaat samenwonen! Kies je voor het ruimere appartement? Dan heb je ook de luxe van een heerlijk ligbad. De ruimtelijke woonkamer heeft een open keuken in een hoekopstelling die je eenvoudig aan laat sluiten bij jouw unieke interieur. Wordt het een heuse urban jungle met tuinkruiden of houd je het juist helemaal zwart-wit? Wat je ook kiest, je kookt altijd in stijl met moderne inbouwapparatuur, zodat er geen maaltijd meer kan mislukken. Het appartement heeft een eigen inpandige bergruimte, met daarin een plekje voor je wasmachine. De plattegrond die hier is afgebeeld is een voorbeeldplattegrond van een driekamerappartement van 80 m².

Extra ruimte

Op zoek naar een ruim appartement met luxe badkamer en drie slaapkamers? Kies dan dit appartement van 125 m². Fijn als je met het hele gezin woont, een thuiskantoor wilt, of een logeerkamer nodig hebt. Wat jouw reden ook is, in dit appartement heb je mogelijkheden genoeg! De badkamer is extra luxe uitgevoerd, want naast een verfrissende douche heb je een dubbele wasbak en een heerlijk ligbad. De woonkamer is compleet met een moderne open keuken voorzien van apparatuur. En met de witte kasten, zwart kwartscomposiet werkblad en mooi geïntegreerde apparatuur is het een plaatje om te zien! Bij dit appartement heb je een buitenruimte van 7 m². Perfect plekje voor een cappuccino op een luie zondag.

Maisonnettes en vides

Maisonnettes: bijzonder wonen op twee verdiepingen

Wonen op twee verdiepingen kan in een van de 8 maisonnettes, waarbij je kunt kiezen uit de compacte variant van 47 vierkante meter, of de ruimere versie met 81 vierkante meter woonplezier. De maisonnettes hebben een inpandig balkon van 4 m², een rechte Bribus keuken met inbouwapparatuur van Siemens en een comfortabele badkamer met verfrissende douche en een wasbak. De twee verschillende maisonnettes zijn niet alleen anders van oppervlak, maar variëren ook in indeling. Kijk voor meer informatie op de plattegronden zodra deze beschikbaar zijn. De plattegrond hiernaast is een voorbeeld van de maisonnette van 47 m².

Wonen in een vide

De bijzondere vides bieden 58 of 78 m² woonplezier op twee woonlagen. De precieze indeling van de vide verschilt per type. In ieder geval heb je een fijne woonkamer met een mooie open keuken in een hoekopstelling, die geheel is uitgerust voor jouw volgende culinaire uitdaging. Je hebt een inductiekookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, multifunctionele oven met magnetron functie en een koel-/vriescombinatie. De badkamer is voorzien van vloertegels in een donkere kleur, witte wandtegels tot aan het plafond en heeft naast de douche ook een wasbak. De vide heeft daarnaast een inpandige bergruimte, waarin onder meer je WTW unit staat en een plekje voor je wasmachine is gereserveerd. Last but not least heb je een heerlijke ruime tuin van maar liefst 25 tot 42 m² gelegen op het westen. Natafelen was nog nooit zo heerlijk!