Wonen met glans in Guldenwater

Het mooi vormgegeven appartementencomplex van huren in Blue is onderdeel van Guldenwater, een prachtig nieuwbouwproject in Nieuw Delft. In totaal ontstaat er een geheel van 5 woonblokken, die door variatie in gevelkleur, hoogte en details in architectuur ieder een eigen identiteit krijgen. Guldenwater biedt de ruimte aan 7 parkwoningen en 177 appartementen, waarvan er 85 in Blue gelegen zijn. Tussen de woonblokken komt een parkeergarage, waarvan het dak ingezet wordt als een gemeenschappelijke binnentuin. Denk aan een vlindertuin met slingerpaadje en een diversiteit aan beplanting. Fijn voor jouw uitzicht als je aan de binnenzijde woont, maar ook een leuke plek om even buiten van de frisse lucht te genieten. Op de afbeelding hieronder zie je het totale project Guldenwater in vogelvlucht. Het lichtgekleurde deel aan de linkerzijde is Blue. De bovenste twee verdiepingen zijn koopappartementen, de overige verdiepingen komen beschikbaar voor verhuur. Je hebt hier een ruime keuze in type woningen, want door variatie in indeling en oppervlakte ontstaan er 15 verschillende woningtypes. Naast appartementen komen er namelijk ook maisonnettes en vides beschikbaar. Zo heb je (deels) een extra verdieping in je woning! Huur je een appartement, dan kun je kiezen uit 2-, 3-, of 4kamerappartementen variërend van 65 tot 125 m². Zo is er altijd wel een woning die helemaal bij jou past!

Duurzaam wonen

Blue is gebouwd met veel aandacht voor duurzaamheid. Dit resulteert in een energielabel A voor de woningen in Blue. Met extra goede isolatie, aansluiting op een WKO installatie en zonnepanelen op het dak die ingezet worden voor deze WKO installatie wordt het complex energiezuinig opgeleverd. De individuele woningen zijn uitgerust met een inductiekookplaat en door de verwarming middels de WKO installatie is er geen gasaansluiting meer noodzakelijk. Zo draag je bij aan een vermindering van het verbruik van fossiele brandstoffen en woon je in een toekomstbestendig appartement! Dit merk je ook aan een comfortabel woonklimaat en lagere energielasten.

Het gemak van huren

Een huurwoning geeft zekerheid en flexibiliteit. Je hebt geen onverwachte kosten aan groot onderhoud. Je hoeft niet te investeren in een nieuwe keuken of badkamer. En je woont in een duurzame woning met een comfortabel klimaat, zonder daar zelf kosten voor te maken. Vaste maandlasten, lekker overzichtelijk dus! Het risico van waardevermindering, financiering en rentewijzigingen liggen bij de verhuurder. En gaat er eens iets stuk? Dan staan wij voor je klaar om het te repareren. Wil je graag flexibiliteit? Ook dan past huren goed bij jou. Je hebt een huurovereenkomst van minimaal 1 jaar, die daarna opzegbaar is per de eerste van de volgende maand + 1 maand opzegtermijn. Heb je nu een eigen woning en wil je zorgeloos wonen en meer genieten? Het vrijgekomen vermogen uit de verkoop van je woning geeft veel mogelijkheden. Een mooie reis, minder werken, vaker uit eten of van je hobby je werk maken? Hoe je je geld ook besteedt, in Blue woon je in een heerlijk duurzaam appartement waar je van alle gemakken voorzien bent.